top of page
Klarvattensjö
IMG_20170401_165045806_BURST000_COVER_TOP.jpg

Konsult inom
IT och Serviceteknik

 

Som person är jag positiv och av inställningen att ingenting är omöjligt. Värdesätter att få göra saker noggrant, har lätt att lära mig nya uppgifter. Teknik intresset sträcker sig långt tillbaka i tiden och att få ta reda på hur något fungerar eller är uppbyggt är mycket tillfredsställande.
 
På min fritid är jag mycket aktiv.
Licensierad instruktör i självförsvar och håller i 1-2 träningspass varje vecka. För rörlighet och styrka tränar jag regelbundet Yoga. Konditionen får jag när jag tränar innebandy.
Har en stor hund som jag regelbundet är ute och går, cyklar och tränar med. Att renovera, bygga om eller bygga nytt är ett stort intresse och det har blivit ett antal bygg- och renoverings projekt genom åren.
Friluftsliv i skog och skärgård är något jag alltid försöker prioritera när tid finns. Lyssnar ofta på en god bok när jag kör bil eller är ute och går.
 
Jag är positiv, envis, nyfiken, noggrann, analytisk och målmedveten.
 
Familj har alltid varit viktigt för mig. Har fyra hemmaboende barn som alla börjar bli stora nu. Intresset att ”hänga” med pappa har svalnat en smula. Försöker se det som något positivt och det ger mig större möjlighet att satsa på min yrkeskarriär. Finns även katter i hushållet.

Curriculum Vitae

September 2022

November 2016 - Juni 2022

Januari 2011 -  November 2016

Oktober 2002 -  Maj 2010

Februari 2002-  Oktober  2010

Maj 1999 -  Januari 2002

Grundare av SARV

Konsult inom IT och Serviceteknik

Ett modernt IT företag i tiden.

Servicetekniker, Elon Ljud Bild , Oskarshamn

Installationer av antenner: Terrest, Sat, GSM, LTE, WI-FI, och FM. Ljudanläggningar för hemmabruk, hi-fi, multiroom eller stora

100v slingor till  restauranger m.m. Smartahem installationer,

lås, ljud, bild m.m. Nätverk Cat 6, WI-FI meschsystem, fiber samt ip-tv.

Fastighetsnät Analoga och Kabel Tv så väl  som DVB-T2 och DVB-S/S2. Konferensanläggningar.  Väggmontage av tv med stor erfarenhet av listning och att göra snygga  kabeldragningar. Mycket kundkontakter och stort eget ansvar.

Servicetekniker, Telecenter, Oskarshamn

Service/reparationer av telefoner, telefonväxlar m.m. Konstruktions/teleregistreringsritningar i cad och elkoda.  Fibersvetsning/Fibermätning. Bygga och serva datanät, inbrottslarm/passagesystem, brandlarm, högtalarsystem,  mobiltelefonsystem/radiosystem, inergensystem och kameraövervakning m.m. Lödningar, service och underhåll svagströmstekniska anläggningar inom kärnkraft.

Servicetekniker, OH-elektronic AB, Oskarshamn Service av elektronik och elektroniska produkter.  Självständigt arbete med regelbundna kundkontakter.  Teknisk support av handdatorer via telefon.

Montör/ Servicetekniker, Manpower, Malmö

Varierande arbetsuppgifter inom elektronik. Montering och  lödning av elektroniska komponenter.  Bemanningsarbete där jag var på olika företag, största delen var  jag på Partnertech i Vellinge.

Service och montering, Montico/Avatron, Oskarshamn/Tranås 

 Arbetade med service på handdatorer och texttelefoner.  Tillverkning och service på sedelläsare, mycket finmekanik och  en del optronik.

bottom of page